Een verjaardagstaart digibord voor in de klas

Home / Symbaloo in de klas / Een verjaardagstaart digibord voor in de klas

Op zoek naar een verjaardagstaart digibord voor in de klas? Voor een leuke verjaardagstaart op je digibord zijn er een aantal handige blokjes beschikbaar op Symbaloo.  We hebben een overzicht gemaakt van de leukste verjaardagstaarten voor op je digibord. Iemand jarig in de klas? Met één klik op de knop heb je een verjaardagstaart.

 

Hieronder zie je een selectie van de beschikbare verjaardagstaarten op Symbaloo.

 

Verjaardagstaart digibord

  verjaardagstaart digibord
Deze tool mag niet ontbreken tijdens het vieren van de verjaardag. Een grote taart, inclusief muziek verschijnt op het digibord. Kinderen kunnen de taart versieren en het aantal kaarsjes uitblazen. Erg populair in alle groepen. Het is 1 van de mooiste digibord taarten die er is. Klik op het plaatje om deze verjaardagstaart toe te voegen aan je Symbaloo.

 


 verjaardagstaart digibord 2
 

Met deze verjaardagstaart op je digibord kun je ook een leuke taart maken. De digibord taart heeft zelfs de mogelijkheid om te worden opgeslagen op je computer. Zo heb je de taart altijd beschikbaar zelfs als het internet uitvalt.  Deze verjaardagstaart digibord versie kan ook taarten printen en taarten bewaren op schijf. Let op wel op want de gedownloade versie werkt alleen onder Windows.

 


 verjaardagstaart digibord 4
Deze verjaardagstaart digibord tool heeft een  leuke feature. Je krijgt namelijk een aantal voorbeeld taarten, waarbij ruimtelijk inzicht en rekenen onbewust worden getraind. Er zijn in totaal 8 verschillende taarten die elk op verschillende wijze opgelost kunnen worden. Erg handig voor in de klas.

 


Verjaardagstaart digibord tool voor je Symbaloo

 

In het onderwijs wordt er veel gebruik gemaakt van Symbaloo. Symbaloo is een startpagina, waarmee je alle internet bronnen die je gebruikt in de klas overzichtelijk op 1 pagina kan bundelen. Op dit blog zullen wij verschillende mogelijkheden voor symbaloo uitlichten. De vorige post ging over de online stopwatch digibord. Symbaloo is gratis te gebruiken, maak vandaag nog je account aan.

 

Vond je dit artikel interessant?
Ontvang wekelijks de webmix/lesplan van de week
Vul hier je email adres in om wekelijks de webmix/lesplan van de week te ontvangen. Je ontvangt bovendien 3 populaire webmixen direct in je mailbox.

Leave a Comment