Wij geven je een presentatie en workshop op locatie.

Symbaloo Lesplannen is precies zoals ik jaren geleden dacht dat gepersonaliseerd online leren eruit zou moeten zien.Bertiene Janssen
Bertiene JanssenArtists of Learning
Symbaloo Lesplannen is een ideale tool voor onderwijs op maat.Laura de Ruiter
Laura de RuiterLauter

Workshop Symbaloo (Lesplannen) door Symbaloo:

Voor € 499,- komen wij langs om de basis van Symbaloo (Pro) en Lesplannen uit te leggen. Vervolgens gaan we op het platform naar jouw keuze de diepte in met een gedetailleerde uitleg en interactieve workshop. Wij zorgen er voor dat iedereen precies begrijpt wat Symbaloo (Pro) óf Lesplannen inhoudt, wat het nut ervan is, en hoe je het in de klas kunt gebruiken om er het meeste uit te halen.

Aankomende workshops door Symbaloo:

Op speciale gelegenheden verzorgt Symbaloo zelf een gratis workshop.

15 Februari 2017: grootse platform update.

Meld je aan via onderstaande knop.

aanmelden

Verzorg je workshop gratis op locatie.

Indien er minimaal 12 geïnteresseerden in Lesplannen aanwezig zijn vanuit verschillende scholen en instanties, komen wij gratis langs. Dit doen wij omdat wij ons platform graag zien groeien. Deze interesse dient wel oprecht te zijn en hiervan is bevestiging nodig voorafgaande de workshop.

Geïnteresseerd? Mail naar dit e-mail adres.

Workshops door experts:

In samenwerking met Symbaloo bieden de volgende experts op het gebied van onderwijs en ICT ook workshops aan over Symbaloo en Lesplannen.

Bertiene Janssen- van der Zande Harm Hofstede
bertieneedu harmedu
Bertiene geeft met haar eigen bedrijf onderwijskundig advies en ondersteuning aan scholen en lerarenopleidingen. Ze heeft op verschillende scholen in het primair onderwijs gewerkt als leerkracht, taalspecialist, visieontwikkelaar en ict-coordinator. Harm is sinds 1998 zelfstandig ondernemer en biedt trainingen, producten en diensten op het gebied van informatie- en communicatie technologie (ICT) primair voor het onderwijs maar ook voor welzijn, zorg en MKB.
 Bertiene biedt meerdere Masterclasses aan over zowel Symbaloo (Pro) als Symbaloo Lesplannen. Na dit traject kun je o.a. leerlijnen ontwerpen op basis van het 4C/ID model.

Bekijk de Masterclasses van Bertiene

Harm biedt een praktische workshop aan waarin je met Symbaloo of Symbaloo Lesplannen aan het werk gaat.

Bekijk de workshop van Harm